Batches

Rider batches

I dette dokument vil vi forklare, hvad batches er, hvordan du kan nå et bedre batch og hvilke fordele, der følger med de bedste batches.

Hvad er et batch?

Batches er et rangordning system, der er skabt til at beskrive, hvor godt en rider præsterer.

Sådan opnår du et bedre batch

Hvis du ønsker at komme i et bedre batch, så kan du læse mere om de forskellige faktorer, du bør overveje ift. din præstation, her: Sådan forbedrer du din Performance. Ved at forbedre din præstation er der større sandsynlighed for, at du får et bedre batch.

Afhængigt af hvilken by du kører i, kan det være lettere eller sværere at komme i et bedre batch. Hvis det f.eks. er en større by med mange riders, kan det være sværere, eller en mindre by med færre riders, kan det være nemmere.

Fordele ved den bedste batch

Batch 1 er den bedste batch en rider kan få. Det betyder også, at riders i batch 1 får første adgang til vagtplanen, når den offentliggøres på ugebasis. Herefter går hvert batch på omgang til at få adgang til vagtplanen. Det betyder, at jo bedre batch du har, jo tidligere adgang til at vælge vagter får du.

Hvornår opdateres batches?

Batchene opdateres hver 7. dag, baseret på de foregående 14 dages præstation, hvilket betyder, at det batch, du modtager, er baseret på, hvordan du har præsteret på det givne tidspunkt.