September opdateringer 🍃

Nyeste opdateringer August 29, 2023

Velkommen tilbage fra sommerferien til jer alle sammen! Det kan godt være, at sommeren er ovre, men vi er først lige begyndt! Vi har en masse spændende på programmet for denne måned, så tag et godt kig.

HVAD SKETE DER I AUGUST? 😋

D. 14 august gik alle 8 foodora lande live med en ny kampagne kaldet “Back to town” eller “Back to reality”. Her har vi arbejdet intensivt på at skaffe gode deals og rabatter til alle byens kunder, som er hjemvendt fra ferie og er klar til at komme tilbage til hverdagen. Denne kampagne skal fortsætte ind i september, så der er rig mulighed for at få booket nogle vagter og levere nogle ordrer. Vi har sat ekstra vagter ind i denne tid, så vil du være med? Er dette din chance!

PROBLEM MED GPS SIGNAL

Har du oplevet problemer med dit GPS signal på app’en, når du har været ude at levere ordrer. For at undgå dette problem må du ikke anvende din telefons batteribesparende funktion, da det skaber problemer med signalet og tager for meget strøm. Husk derfor altid at have en power bank med dig (eller strømkablet i bilen), når du skal ud på vagt for at undgå dette problem.

Hvis du oplever problemer med din app, skal du fremadrettet anvende feedback funktionen i app’en til at kontakte os. Ved at gøre dette, så modtager vi alt den information vi har brug for at vide i forhold til din app (f.eks. hvilken version app’en er osv.).

HVAD SKAL DER SKE I SEPTEMBER? 🤭

DIT KØRETØJ

Vi vinker farvel til sommeren og hej til efterårets farver. Det betyder også, at man som rider skal være ekstra opmærksom på sit valgte køretøj og sørge for, at det er klar til vagter i god tid. Vi har samlet alle fordele ved at bruge bilen henover efteråret og vinteren, så tag et kig her, hvis du har en bil til rådighed.

– Og husk! Som rider kan du have flere forskellige køretøjer tilføjet til din profil. Du skal bare ringe eller skrive ind til rider supporten, så klarer de resten for dig.

ZONE UDVIDELSE:

Nye zoneudvidelser for egen levering med riders er planlagt for denne måned. I Aarhus går vi live med de nye udvidelser d. 4 september og i Aalborg d. 18 september.

Hvad betyder det for jer?

Endnu flere ordrer! Woop woop!

RIDER FORDELE OG SIKKERHED 😌

RIDER RABATKODE

Du finder rabatkoden på 10% til alle riders via foodora rider app’en under sektionen “Rider Support” og “Gennemse artikler”. 

Husk, at rabatkoden ikke må deles med venner eller familie, men kun til eget brug. Koden ændrer sig fra nu af hver måned, så vær’ gerne opmærksom på dette.

RIDER SIKKERHED

Hvis du har været ude for et uheld, mens du var på vagt som foodora rider, venligst besvar dette spørgeskema. Et af vores største fokuspunkter er, at passe bedst muligt på dig.

Recent Posts