August opdateringer🏄🏽

Nyeste opdateringer July 31, 2023

Vi skyder sommerens sidste måned i gang! Kunderne er så småt begyndt at vende snuden hjem fra sydens sol – og det betyder, at vi kommer til at have mange ordrer, som skal leveres!

HVAD SKAL DER SKE I AUGUST? 🤫

Vi har en masse spædende på tegnebrættet for jer riders, som I kan glæde jer til. Men vi løfter ikke helt sløret for det endnu, udover at I skal være klar på jeres valgte køretøj for en tætpakket måned.

RIDER RABATKODE 🥙

Husk, at vi i sidste måned har hævet rider rabatkoden til 10%, som du kan bruge lige så tit du vil, når du er rider. Du finder rabatkoden via foodora rider app’en under sektionen “Rider Support” og “Gennemse artikler”. 

Husk, at rabatkoden ikke må deles med venner eller familie, men kun til eget brug. Koden ændrer sig fra nu af hver måned, så vær’ gerne opmærksom på dette.

HAR DU VÆRET UDE FOR ET UHELD I JULI? 🤕

Hvis du har været ude for et uheld, mens du var på vagt som foodora rider, venligst besvar dette spørgeskema. Et af vores største fokuspunkter er, at passe bedst muligt på dig.

DIN FEEDBACK BETYDER ALT! 💬

Synes du, at der er noget, som vi mangler her på vores rider hub, må du gerne besvare dette spørgeskema

Husk at besvare alle spørgeskemaer, der bliver sendt din vej! Det er din feedback, som gør, at vi kan arbejde med projekter for at forbedre din og andre riders hverdag i foodora Danmark. 

Inkluder også gerne det positive ved at være rider, så vi ved, at vi ikke skal lave nogle ændringer på netop det, som du er glad for.

Recent Posts