Om foodora Denmark

HVEM ER VI?

foodora er Nordens mest populære leveringstjeneste. foodora er allerede til stede i Sverige, Norge og Finland, og nu kan danskerne også bestille mad og andre produkter og få dem leveret direkte til døren inden for 30 minutter, sammen med Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet & Østrig. Vores mission er at levere lækker mad fra dine foretrukne lokale restauranter lige til din dør på få minutter. Uanset om det er en pizza i familiestørrelse, byens fineste sushi eller andet, så henter vores riders den og leverer den direkte til dig – så nemt er det!

Vi er på en spændende rejse, med ambitionen om at blive en absolut markedsleder inden for levering af mad. Vi er startet fra bunden og med egen kraft sat vores præg på markedet.

Siden oktober 2021 er vi blevet en del af Delivery HeroGroup.

Og sammen skal vi erobre Danmark!

Grundlagt: 2013

 

VI ER LIGE PINK

Vi tror på, at innovation fremtvinges af forskellige sind, der samles!
Vi tror, at den succes, som vi sigter efter, kun kan opnås ved at kombinere forskellige måder at tænke på, erfaringer (både arbejde og liv), arbejdsmetoder og baggrunde. Ved at respektere og udnytte vores forskelligheder er potentialet uendeligt!

For at blive den anden familie skal vi passe på og støtte hinanden, ligesom familier gør. Som andre foodorians vil vi altid løfte hinanden op, i tider med succes såvel som tider med tilbageslag. Og vigtigst af alt, vi glemmer aldrig at have det sjovt!