Februar opdatering 💗

Nyeste opdateringer January 31, 2024

En måned tilbage af vinteren – Hvor vi dog glæder os til at foråret kommer! Heldigvis er temperaturen allerede steget og det er blevet nemmere at begive sig ud i bylivet som rider, når man ikke skal tage højde for sne og is.

KØBENHAVN NORD UDVIDELSE 🏙

foodora har vokseværk i storbyen, og vi har derfor udvidet zonen til København Nord fra d. 30 januar. Det betyder, at jer riders, som kører i København nu har mulighed for at mixe jeres vagter. I kan bl.a. køre til frokost i Nord og køre til aften i centrum, hvad end du har lyst til.

Vi har også skabt flere startzoner i det nye leveringsområde, så du nemt kan komme i gang. Herunder kan du se et estimat af den nye leveringszone.

ANBEFAL DINE VENNER 👫

I takt med, at vi vokser i byerne så har vi brug for din hjælp, og vi giver selvfølgelig en bonus! Anbefal dine venner med dit anbefalingslink i app’en og tjen op til 1500 kr. per ven*

Du kan se her, hvordan du anbefaler.

*Regler og vilkår gælder

FRI LEVERING KAMPAGNEN 🚀

Vores fri levering kampagne i alle byer er fortsat live! Det betyder, at vi forventer en masse ordrer her den første weekend i februar, hvor det er lønningsweekend.

Book dine vagter i app’en og gør dig klar til en ordentlig tur!

RIDER SAFTEY OG FEEDBACK 🤕

Hvis du har været ude for et uheld, mens du var på vagt som foodora rider, venligst besvar dette spørgeskema. Et af vores største fokuspunkter er, at passe bedst muligt på dig.

Recent Posts