Januar opdateringer 🌟

Nyeste opdateringer December 18, 2023

Godt nytår alle sammen! Vi håber, at I er kommet godt ind i 2024 og er klar til at give alt hvad I har. Vi har en masse opdateringer at dele med jer herunder, så tag et læs.

Den Dynamiske Kompensationsmodel 🛍️💸

D. 7 December gik vi live med den Dynamiske Kompensationsmodel, som betyder, at vi hele tiden kan justere og optimere, hvordan hver enkelt ordre kompenseres, så vi opnår den bedst mulige balance mellem den nødvendige indsats fra rideren og ordrens værdi. Husk, at du kan læse mere om modellen i vores FAQ her på rider hubben.

Anbefal dine venner 👬

Det går kun en vej nu – og det er op! Derfor har vi brug for ekstra meget hjælp til at levere vores stærkt stigende antal ordrer.

Når dine venner ansøger som rider med dit referral link, så modtager du 500 kr. per ven* – Det betyder, hvis du anbefaler 5 venner, så modtager du 2500 kr. i bonus, som du får med din næste indtjening.

Se hvordan du gør her. 

*Regler og vilkår gælder

1. januar 🎉🪩

Det er i dag, hvor vi tager hul på årets største indtjeningsdag for riders, nemlig d. 1 januar! Skynd dig ind i app’en og se, om du kan nå at booke en vagt til i dag.

Fri levering kampagne! 🚀

Fra i dag og til marts (Ændringer kan forekomme løbende*), går vi live med vores fri levering kampagne. Det betyder, at både nye og eksisterende kunder kan bestille take away og få fri levering op til 2 km. Kampagnen gælder i alle vores 7 byer, hvor vi har riders.

Vi kørte samme kampagne i efteråret 2023 i København, som blev en kæmpe succes både for kunder og riders indtjening. Sørg for at booke jeres vagter i god tid om onsdagen og kom ud at kør med os.

Recent Posts