Juli opdateringer 🦋

Nyeste opdateringer June 30, 2023

Det danske sommervejr har meldt sin ankomst – Tjek vejrudsigten og vær godt forberedt inden du skal ud og levere. Husk, at du kan kontakte vores dispatchers på app’en, når du er ude på vagt. Men har du brug for hjælp, når du ikke er på vagt, så står vores rider support klar til at hjælpe. Du kan finde kontakt informationerne på begge teams her på rider hubben i menuen.

I nyhedsbrevet kan du læse de nyeste opdateringer inden for foodora både om virksomheden og riders.

HVAD SKETE DER I JUNI? 🤭

foodorians ude som riders i Aarhus

Hvad vil det egentlig sige at være rider hos foodora? Hvad indebærer det, og hvad skal man huske at være obs på? For at komme helt inden under huden på en rider, så drog en god håndfuld af foodorians ud på vejene både med cykler, scooter og bil d. 22 juni i Aarhus.

Her prøvede vores marketing-, logistik-, strategy-, kundeservice-, finans- og ikke mindst people og culture afdeling at køre som riders en aften.

Selvom, at arbejdet som rider godt kan virke lige til, så er det vigtigt, at holde tungen lige i munden. Særligt dobbeltordrer og sikring af, at kunden får den rigtige ordre og at trykke videre efter hvert step i app’en er noget man skal være opmærksom på.

Der er ingen tvivl om, at vi alle hos foodora værdsætter det hårde arbejde og tid, som riders udfører. Tusind tak for jer!

At være rider i bil

Hvordan var det nu lige med kørebog, kørselsfradrag eller andet vigtigt at huske, nu hvor man kører i sin egen bil som rider? Bare rolig!

Vi har samlet forskellige guides, samt tips og tricks til riders, der anvender sin egen bil. Du kan læse det hele her.

JULI NYHEDER 🤗

Rider rabatkode for juli

Husk, at vi i sidste måned har hævet rider rabatkoden til 10%, som du kan bruge lige så tit du vil, når du er rider. Du finder rabatkoden via foodora rider app’en under sektionen “Rider Support” og “Gennemse artikler”. 

Husk, at rabatkoden ikke må deles med venner eller familie, men kun til eget brug. Koden ændrer sig fra nu af hver måned, så vær’ gerne opmærksom på dette.

Zone udvidelse i Aalborg

D. 3 juli går vi live med en udvidelse af den eksisterende zone i Aalborg. Du vil allerede kunne se udvidelsen fra i dag, hvor flere kunder vil kunne få levering hos foodoras platform. Men d. 3 juli vil der også komme nye restauranter på i byen, yay!

Her kan du se, hvordan den eksisterende zone udvider sig:

VIND ET GAVEKORT TIL FOODORA PÅ 500 KR 🌮

Hej riders! Vi har brug for jeres feedback på vores udstyr, uanset om du har det eller ej. Når du har besvaret survey’en, så er du automatisk i puljen om at vinde et gavekort til foodora. 

Vi finder to vindere d. 9/8-2023

LINK TIL SURVEY

HAR DU VÆRET UDE FOR ET UHELD I JUNI? 🤕

Hvis du har været ude for et uheld, mens du var på vagt som foodora rider, venligst besvar dette spørgeskema. Et af vores største fokuspunkter er, at passe bedst muligt på dig.

FEEDBACK TIL OS 🫶

Synes du, at der er noget, som vi mangler her på vores rider hub, må du gerne besvare dette spørgeskema

Husk at besvare alle spørgeskemaer, der bliver sendt din vej! Det er din feedback, som gør, at vi kan arbejde med projekter for at forbedre din og andre riders hverdag i foodora Danmark. 

Inkluder også gerne det positive ved at være rider, så vi ved, at vi ikke skal lave nogle ændringer på netop det, som du er glad for.

Recent Posts