OKTOBER OPDATERING 🎃

Nyeste opdateringer September 29, 2023

Vi vinker endeligt farvel til sommerens varme og bevæger os ind i en regnbue af efterårets farver. Det er også den tid på året, hvor hekse og spøgelser svinger en smut forbi, så vær’ varsom på din færden derude. 👻

I denne måned har vi en masse på tegnebrættet, som vi ikke kan vente med at løfte sløret for, men tag et læs herunder og hold dig selv opdateret på diverse inbox beskeder.

UDVIDET ÅBNINGSTIDER I KBH ⏰

I denne måned går vi live med udvidet åbningstider i København, hvor det vil være muligt at booke vagter mellem kl. 22 og 00 både fredag og lørdag. Hold derfor udkig i vagtplanen, hvis du kører i byen.

ANBEFAL DINE VENNER 👫

Husk, at du kan optjene bonusser ved at anbefale dine venner til at blive riders. For hver ven du anbefaler, modtager du en bonus på 500 kr. og din ven 200 kr. (Regler og vilkår gælder – læs mere her).

Så anbefaler du 5 venner, så modtager du altså 2500 kr. i bonus!

FORDELE VED AT KØRE I BIL 🚗

Vidste du, at der er en hel del fordele ved at bruge sin bil som rider? Har du en bil til rådighed, så læs alle fordele her.

  • Du kan nå flere ordrer i timen
  • Du kan nemt køre de længere vagter
  • Du kan køre hele året rundt – særligt i vintermånederne
  • Kørselsfradrag på al din kørsels ved oprettelse af kørebog

Og meget mere!

HOT SESSIONS! 🔥

Vi har fået en ny feature i app’en, hvor det er muligt for jer riders at lokalisere de vagter, som har størst indtjeningsmulighed på dagen. De er navngivet som “Hot shifts”. Tag et kig i din rider app’ og book dine hot sessions!

VORES OKTOBER PLANER? 🧑‍💻

Vi løfter ikke sløret for det endnu, men det vi kan sige er, at vi har arbejdet hårdt med den feedback, som vi har modtaget fra jer riders. Dette er med særligt henblik på korte og længere ordrer, som kommer til at blive mere fair opsat i fremtiden. Hold derfor øje med jeres inbox beskeder på app’en, når vi endeligt er klar til at gå live med det!

APP PROBLEMER? 📲

Oplever du problemer med din rider app, så brug feedback featuren i din app til at kommunikere problemet videre til vores rider support. Derved får vi automatisk tilsendt al den information vi skal bruge, bl.a. dit rider id og hvilken version din app er.

RIDER SIKKERHED 🤕

Hvis du har været ude for et uheld, mens du var på vagt som foodora rider, venligst besvar dette spørgeskema. Et af vores største fokuspunkter er, at passe bedst muligt på dig.

RIDER UDSTYR 🎒

Har du slidt eller ødelagt udstyr? Skriv til vores rider support på email, og vi sender noget nyt din vej, så du kan stå skarp til henover vinteren.

Recent Posts