April opdateringer 🌼

Nyeste opdateringer March 15, 2024

God påske alle sammen! Vi håber, at I har nydt helligdagene, og at solen er kommet frem. Vi har ikke de store opdateringer denne gang, men derimod en masse gode huske regler, som værende foodora rider. Tag et kig og sørg for, at du har styr på dine ting.

ANBEFAL DINE VENNER 👫

I takt med, at vi vokser i byerne så har vi brug for din hjælp, og vi giver selvfølgelig en bonus! Anbefal dine venner med dit anbefalingslink i app’en og tjen op til 1500 kr. per ven* 

Du kan se her, hvordan du anbefaler. 

*Regler og vilkår gælder

KØRSELSFRADRAG 🚗

Husk, at du kan modtage kørselsfradrag på de kilometer, som du kører, når du er ude som foodora rider. Det er dit eget ansvar at holde styr med både aktive timer, samt kørte kilometre, da det ikke er noget, som vi opbevarer i vores system.

Du kan læse mere her om, hvordan du opretter din kørebog.

TIPS & TRICKS TIL ØGET INDTJENING 🔝

Vi har delt en række tips til, hvordan du kan øge din indtjening, når du både booker vagter og kører ude i bylivet.

Tag et kig på det her og se, om der er noget du kan bruge.

FRAVÆRSANMODNINGER 🤧

Er du blevet syg eller andet, som gør, at du ikke kan køre din booket vagt? Så kan du oprette en fraværsanmodning i app’en. Husk, at anmodningen skal laves min. 2 timer før vagtstart for, at den accepteres i systemet.

Læs mere her om, hvordan du gør.

SUPPORT PÅ VAGT OG IKKE PÅ VAGT 🧑‍💻

Har du brug for hjælp mens du er på vagt, så skal du kontakte vores Live Support direkte i app’en via chat funktionen.

Hvis du har brug for hjælp og ikke er på vagt, så skal du bruge vores Off-Line Support, også kaldet rider supporten. Dem kan du kontakte via email eller telefon.

Recent Posts