December opdatering 🎄 

Nyeste opdateringer November 29, 2023

Nu tager vi hul på den sidste måned i år, nemlig december. Vi håber, at alle riders får en rigtig god december og kommer godt ind i det nye år, 2024. Vi har en masse opdateringer at dele med jer, så læn dig tilbage og læs med.

Rider tips 💸

Siden vi gik live med rider tips på platformen, har kunderne givet 40.500 kr. i alt i tips til jer riders! Det er mega fedt, at det ikke kun er os hos foodora, men også kunderne som kan se værdien i indsatsen, som I riders yder hver eneste dag.

I kan godt give jer selv et kæmpe skulderklap.

Adventskonkurrencer 🎁

I skal ikke snydes for de årlige adventskonkurrencer, hvor du har muligheden for at deltage og vinde præmier. Det hele foregår på vores Facebookgruppe, hvor der hver søndag udgives et opslag, som du kan læse og deltage i. Vinderne trækkes hver tirsdag, pånær den sidste adventskonkurrence, som trækkes om onsdagen d. 27.

Anbefal dine venner 👯

I vinterhalvåret får vi brug for ekstra mange riders, når kunderne bestiller take away hjem til. Kender du derfor nogen, som kunne have brug for en ekstra indkomst, så husk at anbefal dem! 

Når dine venner ansøger som rider med dit referral link, så modtager du 500 kr. per ven* – Det betyder, hvis du anbefaler 5 venner, så modtager du 2500 kr. i bonus, som du får med din næste indtjening.

Se hvordan du gør her. 

*Regler og vilkår gælder

Dynamisk kompensations model 💥 

Husk, at vi går live med den nye dynamiske kompensationsmodel d. 7 december. Vi har sendt besked ud på app’en vedrørende dette, og du kan som altid læse mere på vores FAQ her.

Vi glæder os virkelig meget til, at I skal ud og prøve den af!

Den 1. januar – Riders største dag på året! 🎉

Riders største indtjeningsdag er lige om hjørnet, nemlig d. 1 januar, hvor ordrervolumen er skyhøj! Kunderne har brug for akut tømmermænds takeaway, og vi håber, at I vil med ud og køre sammen med os.

Husk, at vagtplanen for næstkommende uge altid udgives om onsdagen. Men fra d. 20 december kan I altså allerede booke jeres vagt til dagen, da vi lægger to uger ud på samme tid.

Vi deler flere opdateringer med hensyn til 1. januar senere på måneden!

Recent Posts