November opdatering ☕️

Nyeste opdateringer October 19, 2023

Er du typen, som pynter op til jul med det samme, når Halloween er overstået eller kan du godt vente lidt endnu? Uanset hvad, så er der kun 2 måneder tilbage af 2023 nu – sikke tiden flyver afsted, når man har det sjovt 🚀

Læs med her og se, hvilke planer vi har lagt for måneden.

FRI LEVERING I KØBENHAVN OG AMAGER UDVIDELSE 🤑

Vi booster storbyen en ekstra gang med fri levering til kunderne i resten af 2023. Kører du i byen, så tjek at dit køretøj og taske er klar til en masse leveringer resten af året.

Ydermere, så udvider vi zonen, som betyder, at du nu også kan levere og afhente i Amager nu. Tjek det ud på dit kort næste gang, hvor du skal ud at køre i København.

HELT NY INDTJENINGSMODEL FOR ALLE – FAIR FORDELING! 🙏

Vi arbejder hele tiden på at lave optimeringer af vores modeller på baggrund af den feedback, som vi får fra jer.

Et tilbagevende punkt har været vedrørende distance betaling. Vi er derfor gået live med en helt ny model for rider indtjening d. 26 oktober, som tager højde for distancer via Google distance. Kontakt rider support for flere spørgsmål eller tjek ud vores rider hub her.

ANBEFAL DINE VENNER 💃🕺

I vinterhalvåret får vi brug for ekstra mange riders, når kunderne bestiller take away hjem til. Kender du derfor nogen, som kunne have brug for en ekstra indkomst, så husk at anbefal dem!

Når dine venner ansøger som rider med dit referral link, så modtager du 500 kr. per ven* – Det betyder, hvis du anbefaler 5 venner, så modtager du 2500 kr. i bonus, som du får med din næste indtjening.

Se hvordan du gør her.

*Regler og vilkår gælder

FORSKELLEN PÅ OFF-LINE OG LIVE SUPPORT 🧑‍💻

Hvis du oplever problemer eller har spørgsmål under din vagt, så skal du kontakte vores Live Support i app’en. Læs mere om, hvilke problemstillinger, som Live Support kan hjælpe med, og hvordan du kommer i kontakt med den i app’en her.

Derimod, hvis du ikke er på vagt og har spørgsmål til f.eks. vagter, din indtjening eller noget helt andet, så kan du kontakte vores Off-Line Support, også kaldet rider supporten. Læs mere om rider supporten her og deres kontaktoplysninger.

APP OPDATERING AF INDTJENINGER 📊

I har sikkert allerede set det, men indtjeningsoversigten/payments er blevet opdateret i et nyt look. Det er gjort for at gøre det nemmere for jer riders at holde styr på jeres indtjeninger – dag for dag og uge for uge.

RIDER SIKKERHED 🤕

Hvis du har været ude for et uheld, mens du var på vagt som foodora rider, venligst besvar dette spørgeskema. Et af vores største fokuspunkter er, at passe bedst muligt på dig.

RIDER UDSTYR 🎒

Har du slidt eller ødelagt udstyr? Skriv til vores rider support på email, og vi sender noget nyt din vej, så du kan stå skarp til henover vinteren.

Recent Posts