Februar opdateringer

Nyeste opdateringer January 31, 2023

Nu skyder vi den sidste vintermåned i gang – Hvor vi dog ser frem til foråret snart!

HVAD SKETE DER I JANUAR?💫

Vi skød d. 1 januar afsted! Kæmpe klapsalver til jer, som var ude og levere Take Away til vores tømmermændsramte kunder. Vi sætter stor pris på jeres arbejde ude i vind og vejr.

Vi har valgt at fokusere vores ressourcer og egen levering med riders i 7 byer rundt i Danmark – København, Odense, Aarhus, Aalborg, Viborg, Randers & Silkeborg. Vores kunder vil derfor kunne benytte sig af afhentning eller restauranternes egen levering i de resterende byer. Hos foodora arbejder vi for at blive Skandinaviens støreste leveringsplatform for alle kunder. For at kunne nå dette mål, er vi nødt til at tilpasse os og fortsætte med at vokse i vores bedste byer. Vi er super taknemmelige for alle jer riders, som gerne ville flytte til en af de 7 oven nævnte byer.

Når du leverer som rider til en kunde, som du ikke kan finde adressen på. Så kan du nu både chatte og ringe til kunden via jeres foodora rider app. Det betyder, hvis lokationen ikke er helt præcis på app’ens kort, så har du og kunden mulighed for at guide hinanden det rigtige sted hen.

HVAD SKAL DER SKE I FEBRUAR?💭

Hos foodoras rider team arbejder vi hele tiden på at forbedre jeres hverdag.

Hver måned sender vi forskellige spørgeskemaer ud, som du har mulighed for at besvare. Vi bruger dine svar til at gøre riders hverdag bedre. 

Husk, at inkluder de ting, som fungerer godt. Derved at vi sikre på, at vi ikke kommer til at ændre i noget, som du egentlig er glad for. Men derimod fokuserer på andet.

Men hvad kan vi løfte sløret for nu?

FLERE STARTZONER 💨

Vi har kunne forstå på mange af jer, at nogle af startzonerne har ligget langt fra de ordre I først har modtaget, når I er kommet på vagt. Derfor har vi åbnet for nogle nye startzoner i: Aarhus, Odense og Silkeborg (Markeret i rød på billederne herunder).

RIDER AGENTER I KØBENHAVN 🤵🤵

Som et nyt projekt har vi fået to Rider Agenter i København. Deres opgave er at hjælpe nye riders med at komme godt fra start, uanset om det gælder udstyr, hvordan app’en virker, eller hvordan leveringer foregår.

FROKOST KAMPAGNE MED JOE & THE JUICE 🧃🥪 🥑

I hele februar kører vi med en fed frokost kampagne sammen med Joe & the Juice i alle byer, pånær Randers! Det betyder, at du skal være klar til at køre en masse ordre i frokosttimerne.

Vi kommer løbende til at lægge flere vagter op i frokosttimerne, så hold godt øje!

HAR DU VÆRET UDE FOR ET UHELD PÅ DIN VAGT?🤕

Hvis du har været ude for et uheld, mens du var på vagt som foodora rider, venligst besvar dette spørgeskema. Et af vores største fokuspunkter er, at passe bedst muligt på dig.

Recent Posts