Leveringsproces

SÅDAN STARER DU DIN VAGT

Et kort dukker op med din startposition i appen, før dit vagt begynder.

Bevæg dig mod lokationen i god tid, så du ikke starter dit vagt sent (dette kan påvirke din batch negativt, hvis du kommer for sent).

Så snart du er på det rigtige sted, starter du dit vagt og begynder at tage imod ordrer.

LEVERING

Lad os gennemgå leveringsprocessen – skridt for skridt.

Lyder det nemt? Det kan være tilfældet, men det er ikke altid en nem opgave. Vores forventninger er høje, og omstændighederne kan være hårde. Det er et fysisk arbejde, man arbejder ude og vejret i Danmark er som bekendt ikke altid solrigt. Derudover kan mange ordrer tildeles dig i løbet af din vagt, hvilket på den ene side er en god mulighed for at tjene mange penge, men du kan måske også føle det som stressende, så husk det.

a. Lad os bryde leveringscyklussen ned til mindre stykker

Det hele starter med, at kunden afgiver en ordre på vores foodora-platform.

Hvis du er på vagt, og du er den mest egnede rider i området, vil ordren blive tildelt dig. Når du modtager ordren, så accepter denne hurtigst muligt gennem vores riderapp kaldet Foodora Rider App og kører til restauranten.

Navigationssystemet på din telefon vil guide dig til restauranten. Inden du går ind i restauranten skal du huske at medbringe din taske.

Når du kommer ind i restauranten præsenterer du dig selv og ordrenummeret, som du kan se på Rider-appen. Når du har dobbelttjekket og afhentet leveringen, kører du til kunden og leverer maden. Når du har afleveret maden til kunden, er du klar til din næste levering. Godt gået, det eneste, der er tilbage nu, er at gentage!

OBS! Vær opmærksom på, at det er muligt, at du bliver bedt om at afhente to eller flere ordrer på samme tid, inden du leverer dem til kunderne. Husk blot at udføre det næste trin, der vises i din Rider-app, og så vil alt være i perfekt orden!

b. Performance

Vil du gerne forbedre din performance som rider, så kan du tage et kig på dette dokument, som highlighter de vigtigste fokuspunkter. Herunder hvis du er interesseret i at læse mere om vores batch system, så finder du det her.